Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Vi prioriterer å levere en problemfri brukeropplevelse, og gjenspeiler enkelheten til populære sosiale medieplattformer. Våre verktøy for å skaffe følgere er designet med tanke på brukervennlighet. Imidlertid er vårt brukervennlige grensesnitt bare en av mange grunner til å velge våre tjenester. Her er hvorfor vi skiller oss ut: Din Sikkerhet Er Viktig: Vi ber aldri om sensitive opplysninger som passord. Våre tjenester tilbyr et sikkert miljø, og sikrer at det ikke er noen risiko for hacking eller ulovlige aktiviteter. Avanserte Sikkerhetstiltak: Sikkerhet er avgjørende. Våre systemer opererer under strenge sikkerhetsprotokoller, og sikrer at all data er kryptert og beskyttet. Alltid Tilgjengelig Støtte: Vi er her for deg 24/7. Enten du støter på problemer eller trenger hjelp, er vårt supportteam tilgjengelig for å hjelpe deg når som helst. Rimelig Prising: Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Våre tjenester er budsjettvennlige og tilpasset dine behov. Velg oss for en problemfri og sikker opplevelse med å øke din tilstedeværelse på sosiale medier.

Absolutt, det er trygt å kjøpe likes og følgere fra oss. Vi prioriterer å levere ekte og aktive kontoer for å sikre sikkerheten til dine sosiale medieprofiler.

Vanligvis begynner du å se likes og følgere innen 24 til 48 timer etter kjøpet, med større bestillinger som kan ta litt lengre tid. For større bestillinger kan du være trygg på at vi leverer dem gradvis hver dag til de er fullført.

Instagram, TikTok og Facebook begrenser tilgangen til skjulte profiler, og begrenser synligheten til tillatte brukere bare. Derfor krever vi midlertidig tilgang for å sikre sømløs levering av våre tjenester. Vær trygg på at du kan tilbakestille kontoen din til skjult status etterpå, og opprettholde ønskede personverninnstillinger.

Når du investerer i våre tjenester, kan du være trygg på at du vil motta målrettede, autentiske og engasjerte følgere som vil forbedre synligheten din og sikre at investeringen din lønner seg. Se på oss som din fremste destinasjon for å kjøpe Instagram/TikTok/Facebook-følgere.

Du kan enkelt komme i kontakt med vårt kundesupportteam 24/7. Bare ta kontakt med oss via e-post eller gjennom kontaktskjemaet på kontaktsiden på nettstedet vårt. Vi er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha angående din bestilling.

Mens vi sikter mot å levere eksepsjonelle tjenester, er refusjoner ikke en standardpolicy. Hvis din bestilling ikke har startet innen 5 arbeidsdager eller av spesifikke årsaker, vennligst kontakt oss for å diskutere dine bekymringer. Refusjonsforespørsler vurderes individuelt for å sikre kundetilfredshet.

Ja, våre tjenester retter seg mot både personlige og bedriftskontoer på Instagram, Facebook og TikTok.

Nei, vi ber aldri om passordet til sosiale medier kontoen din. Alt vi trenger er brukernavnet ditt eller URL-en for å levere likes og følgere sikkert. Merk: Vennligst sørg for at kontoen din er satt til offentlig synlighet.

Vi tilbyr et utvalg av praktiske betalingsalternativer for å imøtekomme dine behov. For øyeblikket godtar vi hovedkreditt-/debetkort (Visa, Mastercard, American Express), PayPal, Apple Pay og Google Pay. I tillegg utforsker vi kontinuerlig nye betalingsmetoder for å forbedre kjøpsopplevelsen din. Hvis du har spesifikke betalingspreferanser eller spørsmål, er du velkommen til å kontakte vårt kundesupportteam for hjelp.