De fleste fulgte tiktok-kontoer

Opprettet 2 mars, 2024
Tiktok-brukere

TikTok, videodelingsgiganten for sosiale medier, fortsetter å dominere det digitale landskapet, med over en milliard aktive brukere globalt. Plattformens voldsomme oppgang til berømmelse kan tilskrives dens unike blanding av brukergenerert innhold, virale trender og en svært personlig tilpasset algoritme som hekter brukere inn i timevis. I denne artikkelen fordyper vi oss i de mest fulgte TikTok-kontoene i 2024, og avdekker hemmelighetene bak suksessen deres og undersøker innholdsutvalget som har ført disse skaperne til global stjernestatus.

1. Khabane Lame (@khaby.lame)

På toppen av listen vår med et svimlende antall følgere på over 161 millioner er Khabane Lame. Denne senegalesiskfødte, Italia-baserte skaperen, kjent for sin TikTok-håndtak, @khaby.lame, ble berømt for sine ordløse, men likevel morsomme effektive fjerninger av altfor kompliserte "life-hack"-videoer. Lames meteoriske stigning til topplasseringen på TikTok ble utløst av hans upretensiøse, allemannseie appell og hans evne til å tulle med livets absurditeter med et deadpan uttrykk.

2. Charli D'Amelio (@charlidamelio)

Tett bak Lame er den forrige tittelinnehaveren, Charli D'Amelio, med over 152 millioner følgere. Kjent som dronningen av TikTok, har D'Amelios dansedyktighet, kombinert med hennes smittende personlighet, gjort henne til et kjent navn blant plattformens brukere. Til tross for at hun mistet topplasseringen til Lame, fortsetter D'Amelio å være en av plattformens mest innflytelsesrike figurer, og samler milliarder av visninger og likes på innholdet hennes.

3. Bella Poarch (@bellapoarch)

På tredjeplass på listen vår er Bella Poarch, en filippinsk-amerikansk TikTok-sensasjon som har tiltrukket seg en massiv tilhengerskare på over 93,8 millioner følgere. Poarch ble berømt til himmels med sine hypnotiske, sprudlende leppesynkroniseringsvideoer, og fikk tittelen "mest likte" TikTok-video innen et år etter at hun ble med på plattformen.

4. MrBeast (@mrbeast)

Kjent for sine store filantropiske gester og sjokkerende utfordringer, har Jimmy 'MrBeast' Donaldson vellykket oversatt sin YouTube-berømmelse til TikTok-plattformen. Med over 93,4 millioner følgere er MrBeast en av plattformens raskest voksende kontoer, og tilbyr små versjoner av YouTube-utfordringene hans og deltar i virale trender.

5. Addison Rae (@addisonraee)

Addison Rae, mest kjent for sine dansekoreografier, har femteplassen med over 88,6 millioner følgere. Hennes popularitet på TikTok har utvidet seg til andre plattformer, noe som har ført til samarbeid med høyprofilerte merker og opptredener i populære TV-serier.

Tiktok vokser

6. Zach King (@zachking)

Zach King, en internettpersonlighet og illusjonist, har fanget oppmerksomheten til over 81,1 millioner følgere på TikTok. Kings innhold er kjent for sine "magiske vinstokker", og er en blanding av magi, illusjoner og smarte redigeringsteknikker, noe som gjør ham til en av plattformens mest unike skapere.

7. Kimberly Loaiza (@kimberly.loaiza)

Den meksikanske sangeren og vloggeren, Kimberly Loaiza, er på syvende plassering med mer enn 80,9 millioner følgere. Loaiza er kjent for sine høyenergivideoer og relatert innhold, og har blitt en elsket skikkelse blant det spansktalende TikTok-samfunnet.

8. TikTok (@tiktok)

Ironisk nok befinner den offisielle TikTok-kontoen seg på åttende plass med over 79 millioner følgere. Kontoen er kjent for å vise frem skapere, dele plattformoppdateringer og promotere trendende hashtags og utfordringer.

9. Burak Özdemir (@cznburak)

Burak Özdemir (@cznburak)
Burak Özdemir, bedre kjent som Cznburak på TikTok, er en tyrkisk kokk som har samlet over 74,7 millioner følgere. Özdemirs større kulinariske kreasjoner og hans smittende smil har gjort ham til en global internettsensasjon.

10. Dwayne «The Rock» Johnson (@therock)
Hollywoods superstjerne, Dwayne «The Rock» Johnson, runder av topp 10 med over 74,2 millioner følgere. Johnsons TikTok-innhold inkluderer treningsrutiner, videoer bak kulissene og hans signaturmerke for motiverende innhold.

Hederlige omtaler
Bemerkelsesverdige omtaler utenfor topp 10 inkluderer Dixie D'Amelio (@dixiedamelio) med 56,4 millioner følgere, Jason Derulo (@jasonderulo) med 58 millioner følgere, og Selena Gomez (@selenagomez) med 58,9 millioner følgere.

Konklusjon

Ettersom TikTok fortsetter å utvikle seg og utvide sin globale rekkevidde, endres listen over plattformens mest fulgte kontoer konstant. Fra dansere og komikere til kokker og Hollywood-superstjerner, fortsetter TikTok å være en lanseringsplass for mangfoldig og kreativt innhold, og trekker til seg millioner av følgere fra hele verden.

Enten du er en merkevare som ønsker å samarbeide med influencere eller en bruker som ønsker å følge de siste trendene, kan det å holde pulsen på de mest fulgte TikTok-kontoene gi verdifull innsikt i innholdstypene som appellerer til publikum over hele verden.

Fra de siste dataene har Charli D'Amelio tittelen med millioner av følgere, kjent for sine engasjerende danse- og leppesynkroniseringsvideoer som gir gjenklang hos et bredt publikum.

Innholdet varierer mye, men det inkluderer ofte danseutfordringer, komiske sketsjer, leppesynkronisering til populære sanger, DIY-opplæringer og livsstils-vlogger. Hver skaper bringer sin unike stil til plattformen.

Konsistens, autentisitet og engasjement er nøkkelen. Lag innhold som appellerer til publikummet ditt, engasjer deg i andre brukeres innhold, samarbeid med påvirkere, bruk trendende hashtags og optimaliser profilen din for maksimal synlighet. Det tar tid og engasjement, men med den riktige tilnærmingen kan du jevnlig øke følget ditt.