Hvor mange følgere har Ronaldo

Opprettet 25 februar, 2024
Celeb Instagram vi kan hente inspirasjon fra

Instagram, en sosial plattform for bilde- og videodeling, har milliarder av aktive brukere over hele verden. Dens innflytelse har vokst seg så sterk at den har omformet måten enkeltpersoner kobler til, kommuniserer og til og med driver forretninger. Denne plattformens popularitet har ført til et kappløp blant kjendiser, idrettsutøvere og påvirkere for å samle det høyeste antallet følgere, og dermed styrke deres digitale innflytelse.

Instagram Reign

Den mest fulgte kontoen på Instagram er ingen ringere enn Instagram selv. Den sosiale medieplattformens offisielle konto @instagram kan skilte med svimlende 651 millioner følgere fra 2024. Kontoen promoterer primært trendinnhold fra hele nettstedet, fremhever unike innlegg, introduserer nye funksjoner og feirer globale begivenheter.

Dominansen til sportsikoner

Cristiano Ronaldo
Kronen for den mest fulgte personen på Instagram går til Cristiano Ronaldo. Den portugisiske fotballspilleren, kjent over hele verden for sine eksepsjonelle ferdigheter og karisma, har en imponerende følgeskare på 600 millioner på sin konto @cristiano. Ronaldos profil gir fansen et innblikk i hans profesjonelle og personlige liv, fra hans elektrifiserende prestasjoner på fotballbanen til hans øyeblikk utenfor banen med familie og venner.

Lionel Messi
Ikke langt bak Ronaldo er Lionel Messi, en annen fotballlegende som har samlet en betydelig tilhengerskare på Instagram. Messi, den argentinske fotballspilleren feiret for sitt bemerkelsesverdige spill, har 482 millioner følgere på sin konto @leomessi. Messis profil er fylt med øyeblikksbilder av karrieren og familieøyeblikkene, og gir fansen et innblikk i livet hans på og utenfor banen.

Kvinnelige kjendisers berømmelse

Selena Gomez
Tittelen som den mest fulgte kvinnen på Instagram innehas av Selena Gomez, en amerikansk sanger og skuespillerinne med en følge på 427 millioner på kontoen hennes @selenagomez. I tillegg til å dele oppdateringer om musikk- og skuespillerprosjektene hennes, bruker Gomez plattformen sin til å gå inn for bevissthet om mental helse og andre sosiale problemer.

Kylie Jenner
En annen kvinne som dominerer Instagram er Kylie Jenner, en reality-TV-stjerne og forretningskvinne, som har 398 millioner følgere på kontoen sin @kyliejenner. Jenner bruker Instagramen sin til å promotere skjønnhets- og kosmetikkbedriftene sine, Kylie Cosmetics og Kylie Skin, og dele glimt av hennes personlige liv.

Kommandoen til underholdningsgigantene

Dwayne "The Rock" Johnson
Dwayne «The Rock» Johnson, den anerkjente skuespilleren og tidligere WWE-mesteren, har en massiv Instagram-følge på 388 millioner på kontoen @therock. Johnsons profil er fylt med treningsvideoer, motiverende sitater og glimt bak kulissene av filmprosjektene hans, og maler et bilde av hans mangefasetterte karriere.

Ariana Grande
Ariana Grande, en anerkjent amerikansk sanger og skuespillerinne, har en tilhengerskare på 378 millioner på sin konto @arianagrande. Grande deler oppdateringer om musikken hennes, legger ut søte bilder av hunden sin og promoterer kosmetikkmerket sitt, REM Beauty, på Instagram-kontoen hennes.

Kardashian-Jenners innflytelse

Kim Kardashian
Kim Kardashian, en reality-TV-stjerne som ble forretningskvinne og aspirerende advokat, har en tilhengerskare på 363 millioner på sin konto @kimkardashian. Kardashian bruker plattformen sin til å promotere sine mangfoldige forretningsforetak, inkludert shapewear-merket Skims og skjønnhetsmerket hennes, KKW Beauty.

Khloe Kardashian
Like bak følger Khloe Kardashian, med en følge på 298 millioner på kontoen hennes @khloekardashian. Kardashian, omtrent som søstrene hennes, bruker kontoen sin til å markedsføre virksomhetene sine og dele personlige erfaringer.

Instagram-ikon

Pop- og R&B-divaene

Beyoncé
Beyoncé, den verdensberømte pop- og R&B-sangeren, har en Instagram-følger på 315 millioner på kontoen @beyonce. Beyoncés konto inneholder fengslende selvportretter, profesjonelle bilder fra forskjellige opptak og musikkvideoer, og gir fansen et innblikk i hennes mangefasetterte verden.

The Rise of the Younger Jenner

Kendall Jenner
På topp ti er Kendall Jenner, modell og reality-TV-stjerne, med en følge på 294 millioner på kontoen @kendalljenner. Jenner bruker kontoen sin til å vise frem modellspillene sine, personlige liv og samarbeid med søsteren Kylie for deres kosmetikklinje.

Konklusjon

Instagram, som er et kraftsenter for sosiale medier, har tillatt kjendiser og influencere å få kontakt med fansen deres på et personlig nivå. Plattformen fortsetter å være en slagmark for popularitet, med disse ti kontoene som leder flokken. Det vil være interessant å se om rangeringene endrer seg i fremtiden, gitt den dynamiske karakteren til sosiale mediers popularitet.

Cristiano Ronaldo har for tiden over 300 millioner følgere på Instagram, noe som gjør ham til en av de mest fulgte personene på plattformen.

Kvinnelige kjendiser som Beyoncé, Selena Gomez og Kylie Jenner er kjent for sine betydelige følgere og innflytelse på Instagram.

Faktorer som deres talent, karisma, engasjerende innhold, samarbeid med merkevarer og regelmessige oppdateringer bidrar til berømmelsen til kvinnelige kjendiser på Instagram.