Hvordan laste ned Instagram-ruller

Opprettet 16 mars, 2024
Last ned hjul

Instagram Reels er en populær funksjon som lar brukere lage og dele korte videoer med følgerne sine. Med sitt brede utvalg av kreative verktøy og redigeringsmuligheter, har Reels blitt en favoritt blant innholdsskapere og influencere. Men hva om du kommer over en hjul som du absolutt elsker og vil lagre til senere? I denne artikkelen vil jeg veilede deg gjennom prosessen med å laste ned Instagram Reels på mobilenheten din, samt gi tips for nedlasting av videoer av høy kvalitet. I tillegg vil jeg forklare hvordan du laster ned Reels på stasjonær eller bærbar PC, og til og med gi en trinn-for-trinn-guide for nedlasting av Facebook Reels. Så la oss komme i gang!

Hvorfor du bør laste ned Instagram-ruller

Det er flere grunner til at du kanskje vil laste ned Instagram Reels. For det første lar nedlasting av en Reel deg se den offline, noe som er spesielt nyttig når du har begrenset internettilgang eller er på farten. For det andre lar nedlasting av Reels deg lagre favorittinnholdet ditt og gå tilbake til det senere. Enten det er en morsom sketsj, en nyttig opplæring eller en inspirerende danserutine, sikrer muligheten til å laste ned Reels at du aldri går glipp av innholdet du elsker. Til slutt, nedlasting av Reels gir deg muligheten til å dele dem på andre plattformer eller med venner som kanskje ikke har en Instagram-konto. Nå som du forstår fordelene med å laste ned Instagram Reels, la oss dykke ned i trinnene for å gjøre det.

Trinn for å laste ned Instagram-ruller på din mobile enhet

Å laste ned Instagram Reels på mobilenheten din er en enkel prosess. Her er en trinn-for-trinn-guide som hjelper deg:

 1. Åpne Instagram-appen på mobilenheten din og finn hjulet du vil laste ned.
 2. Trykk på hjulet for å åpne den i fullskjerm.
 3. Nederst i høyre hjørne av skjermen finner du tre prikker. Trykk på prikkene for å vise en meny med alternativer.
 4. Fra menyen velger du "Lagre" for å laste ned hjulet til enheten din.
 5. Når hjulet er lagret, kan du finne det i enhetens galleri eller kamerarulle.

Ved å følge disse enkle trinnene kan du enkelt laste ned Instagram Reels og ha dem lett tilgjengelig for offline visning eller deling med andre.

Hvordan laste ned Instagram-ruller ved hjelp av tredjepartsapper

Hvis du leter etter tilleggsfunksjoner eller mer kontroll over nedlastingsprosessen, kan du vurdere å bruke tredjepartsapper for å laste ned Instagram Reels. Disse appene tilbyr ulike funksjoner og lar deg lagre Reels direkte på enheten din. Her er noen populære tredjepartsapper for nedlasting av Instagram Reels:

 • InSaver: InSaver er en brukervennlig app som lar deg laste ned Instagram Reels med bare noen få trykk. Bare kopier koblingen til hjulet du vil laste ned, åpne InSaver og lim inn koblingen. Appen vil deretter hente spolen og gi alternativer for å lagre den på enheten din.
 • Reels Downloader: Reels Downloader er en annen pålitelig app som lar deg laste ned Instagram Reels uten problemer. I likhet med InSaver må du kopiere koblingen til hjulet, åpne Reels Downloader og lime inn lenken. Appen vil analysere koblingen og gi deg muligheten til å lagre hjulet.

Dette er bare et par eksempler på tredjepartsapper som er tilgjengelige for nedlasting av Instagram Reels. Det er imidlertid viktig å merke seg at bruk av tredjepartsapper medfører potensielle risikoer, for eksempel personvernhensyn eller skadelig programvare. Derfor anbefales det å gjøre grundige undersøkelser og velge en anerkjent app fra en pålitelig kilde.

Tips for nedlasting av høykvalitets Instagram-ruller

Når du laster ned Instagram Reels, vil du sørge for at videoen beholder kvaliteten og klarheten. Her er noen nyttige tips for å hjelpe deg med å laste ned hjul av høy kvalitet:

 • Last ned fra en stabil internettforbindelse: For å unngå avbrudd eller tap av videokvalitet, sørg for at du har en stabil internettforbindelse før du laster ned Reels.
 • Velg riktig format: Noen tredjepartsapper lar deg velge formatet du vil laste ned Reel i. Velg et format som støtter høy videokvalitet, for eksempel MP4 eller AVI.
 • Velg den høyeste tilgjengelige oppløsningen: Når du laster ned Reels, velg den høyeste tilgjengelige oppløsningen for å sikre den beste visuelle opplevelsen. Høyere oppløsninger kan ta opp mer lagringsplass, så vurder enhetens kapasitet før du velger oppløsning.

Ved å følge disse tipsene kan du forbedre nedlastingsopplevelsen din og nyte høykvalitets Instagram-ruller når du vil.

Laster ned Instagram-ruller på stasjonær eller bærbar datamaskin

Hvis du foretrekker å surfe på Instagram på din stasjonære eller bærbare datamaskin og vil laste ned Reels derfra, kan du bruke noen få løsninger. Slik kan du laste ned Instagram Reels på stasjonær eller bærbar PC:

 • Inspiser elementmetode: Høyreklikk på spolevideoen og velg "Inspiser" eller "Inspiser element." Dette åpner utviklerverktøypanelet. Se etter videolinken i koden og kopier den. Lim inn koblingen i en ny fane, og Reel-videoen spilles av. Høyreklikk på videoen og velg "Lagre video som" for å laste den ned.
 • Skjermopptak: Et annet alternativ er å bruke programvare for skjermopptak eller nettleserutvidelser for å ta opp Reel-videoen mens den spilles av på din stasjonære eller bærbare datamaskin. Når videoen er tatt opp, kan du lagre den på ønsket sted.

Selv om disse metodene kan kreve litt mer teknisk kunnskap eller ekstra programvare, gir de en måte å laste ned Instagram Reels på stasjonære eller bærbare enheter.

Last ned Reels 2

Laste ned Facebook-ruller - en trinn-for-trinn-veiledning

Facebook Reels, også kjent som «Facebook Shorts», er en funksjon som lar brukere lage og dele korte videoer på Facebook-plattformen. Hvis du er interessert i å laste ned Facebook Reels, følger du disse trinnene:

 1. Åpne Facebook-appen på mobilenheten din og naviger til hjulet du vil laste ned.
 2. Trykk på hjulet for å åpne den i fullskjerm.
 3. Se etter de tre prikkene nederst til høyre på skjermen, og trykk på dem for å vise alternativer.
 4. Fra alternativene velger du "Lagre" for å laste ned Facebook Reel til enheten din.
 5. Når hjulet er lagret, kan du finne det i enhetens galleri eller kamerarulle.

Nedlasting av Facebook Reels følger en lignende prosess som Instagram Reels, noe som gjør det enkelt å lagre og nyte favorittvideoene dine på Facebook-plattformen.

Feilsøking av vanlige problemer mens du laster ned Instagram-ruller

Mens nedlasting av Instagram Reels generelt er en jevn prosess, kan du noen ganger støte på problemer. Her er noen vanlige problemer og deres løsninger:

1. Kan ikke laste ned Reel: Hvis du ikke kan laste ned en bestemt Reel, kan det være på grunn av brukerens personverninnstillinger. Noen brukere velger å begrense nedlastinger av hjulene sine for å opprettholde kontrollen over innholdet deres.

2. Dårlig videokvalitet: Hvis den nedlastede rullen har dårlig videokvalitet, kan det skyldes en svak internettforbindelse eller kvaliteten på den originale videoen. Prøv å laste ned Reel igjen med en sterkere internettforbindelse eller se etter en versjon av høyere kvalitet.

3. Appkompatibilitet: Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Instagram-appen eller tredjepartsappen du bruker for å laste ned Instagram Reels. Utdaterte apper kan føre til kompatibilitetsproblemer og hindre nedlastingsprosessen.

Hvis du fortsetter å oppleve problemer mens du laster ned Instagram Reels, bør du vurdere å kontakte Instagrams støtteteam eller apputvikleren for ytterligere hjelp.

Juridiske vurderinger for nedlasting av Instagram-ruller

Det er viktig å ta de juridiske hensynene når det gjelder nedlasting av Instagram Reels. Selv om det generelt er akseptabelt å laste ned Reels for personlig bruk, er det avgjørende å respektere de opprinnelige skapernes immaterielle rettigheter. Unngå å bruke nedlastede hjul til kommersielle formål eller hevde dem som dine egne. Krediter alltid den opprinnelige skaperen hvis du bestemmer deg for å dele det nedlastede hjulet på andre plattformer. Husk at det å respektere lover om opphavsrett og gi kreditt er avgjørende for å støtte det kreative fellesskapet på Instagram.

Konklusjon og endelige tanker

Nedlasting av Instagram-ruller kan være en praktisk måte å lagre og nyte favorittinnholdet ditt offline. Enten du velger å laste ned Reels på mobilenheten din ved å bruke Instagram-appen eller utforske tredjepartsapper for tilleggsfunksjoner, er prosessen enkel og tilgjengelig. Husk å prioritere nedlastinger av høy kvalitet og følg juridiske hensyn for å sikre en positiv og etisk opplevelse. Ved å følge trinnene og tipsene som er skissert i denne artikkelen, kan du trygt laste ned Instagram Reels og forbedre innholdsforbruket ditt på plattformen.


Slik laster du ned Instagram Reels direkte uten tredjepartsapper eller skjermopptak:

 • Åpne Instagram-appen og gå til fanen Reels.
 • Finn hjulet du vil laste ned og spill det i fullskjermmodus.
 • Trykk på de tre prikkene nederst til høyre på skjermen og velg "Lagre i kamerarull" for å lagre videoen i galleriet ditt.

Ja, du kan laste ned Instagram Reels fra andre brukeres profiler ved å bruke følgende metode:

 • Åpne Instagram-hjulet du vil lagre og trykk på "Send"-ikonet.
 • Klikk på "Legg til hjul i historien din."
 • Knip og zoom forhåndsvisningen for å lagre videoen i fullskjermmodus.
 • Deretter trykker du på de tre prikkene i øvre høyre hjørne og velger "Lagre" for å lagre hjulet til kamerarullen din.

Slik laster du ned Instagram Reels på skrivebordet eller fra andres offentlige konto:

 • Bruk tredjepartsverktøy som 4K Stogram for å sikkerhetskopiere alle hjulene dine samtidig og laste ned Instagram-hjul fra en offentlig konto.
 • Start 4K Stogram, logg på Instagram-kontoen din i applikasjonen, skriv inn navnet på Instagram-kontoen du vil laste ned Reels fra, og velg de aktuelle alternativene for å laste ned Reels.
 • Klikk på "Last ned"-knappen og nyt de nedlastede hjulene.