Øk din tilstedeværelse på nettet med Pinterest for Business

Opprettet 3 mars, 2024
pinterest for bedrifter

Som bedriftseier i den digitale tidsalderen er det avgjørende å etablere en sterk online tilstedeværelse for å nå et bredere publikum. En plattform som i stor grad kan bidra til din online suksess er Pinterest. Med sitt visuelt tiltalende grensesnitt og massive brukerbase kan Pinterest hjelpe deg med å markedsføre produktene eller tjenestene dine på en unik og engasjerende måte. I denne artikkelen vil jeg lede deg gjennom prosessen med å sette opp en Pinterest-bedriftskonto og dele verdifulle tips for å utnytte denne plattformen for å øke din online tilstedeværelse.

Fordelene ved å bruke Pinterest for Business


Pinterest er ikke bare en annen sosial medieplattform; det er et kraftig verktøy som kan lede trafikk til nettstedet ditt, øke merkevarebevisstheten og til slutt øke salget. Med over 400 millioner aktive brukere over hele verden, gir Pinterest et enormt publikum som bedriften din kan benytte seg av. Dessuten søker Pinterest-brukere aktivt inspirasjon og ideer, noe som gjør det til en ideell plattform for å vise frem produktene eller tjenestene dine på en visuelt overbevisende måte.

Sette opp en Pinterest Business-konto

For å komme i gang med Pinterest for business, må du opprette en Pinterest-bedriftskonto. Å sette opp en konto er en enkel prosess som begynner med å besøke Pinterest Business-nettstedet og klikke på "Bli med som bedrift"-knappen. Derfra vil du bli bedt om å oppgi firmanavn, e-postadresse og passord. Når du har fullført disse trinnene, vil Pinterest veilede deg gjennom prosessen med å sette opp profilen din, inkludert å legge til bedriftslogoen din, en kortfattet beskrivelse og nettadressen din.

Opprette en overbevisende Pinterest-profil

Pinterest-profilen din er ansiktet til virksomheten din på plattformen, så det er avgjørende å gjøre den overbevisende og profesjonell. Start med å velge et iøynefallende profilbilde som representerer merkevaren din. Deretter skriver du en kortfattet og engasjerende biografi som tydelig kommuniserer hva virksomheten din handler om. Bruk søkeord som er relevante for din bransje for å optimalisere profilen din for søkemotorer. Til slutt, ikke glem å inkludere en lenke til nettstedet ditt for å generere trafikk og potensielle kunder.

Hvordan optimalisere Pinterest-tavlene dine for maksimal synlighet

Pinterest-tavler er en fin måte å organisere innholdet ditt på og gjøre det lett synlig for Pinterest-brukere. Når du lager tavler, velg klare og beskrivende navn som nøyaktig representerer innholdet i. Sørg for å legge til en nøkkelordrik beskrivelse til hvert brett for å forbedre synlighet på søkemotorer. I tillegg kan du organisere pinnene dine i relevante kategorier for å gjøre det enklere for brukere å finne det de leter etter. Husk at jo mer organisert og optimalisert tavlene dine er, desto mer sannsynlig vil innholdet ditt bli sett og delt.

Beste praksis for å feste og markedsføre produktene/tjenestene dine

Når det gjelder å feste og markedsføre produktene eller tjenestene dine på Pinterest, er det viktig å finne en balanse mellom egenpromotering og å tilby verdifullt innhold. Selv om det er viktig å vise frem tilbudene dine, er det like viktig å gi inspirerende og informativt innhold som resonerer med målgruppen din. Bruk i tillegg bilder av høy kvalitet og overbevisende beskrivelser for å fange brukernes oppmerksomhet og drive engasjement. Å samarbeide med influencere eller kjøre konkurranser kan også bidra til å øke synligheten til pinnene dine og utvide rekkevidden din.

pinterest for business 2

Bruk Rich Pins for å forbedre pinnene dine

Rich pins er en avansert funksjon på Pinterest som lar deg gi mer kontekst og informasjon om pinnene dine. Det er fire typer rike pins: produktnåler, oppskriftsnåler, artikkelnåler og appnåler. Hver rik pin-type gir unike fordeler avhengig av virksomhetstype. Produktnåler lar deg for eksempel inkludere pris- og tilgjengelighetsinformasjon i sanntid, noe som gjør det enklere for brukere å ta kjøpsbeslutninger. Ved å bruke rike pins kan du forbedre brukeropplevelsen og gi verdifull informasjon som oppmuntrer til engasjement og konverteringer.

Spore og analysere dine Pinterest-beregninger

For å måle suksessen til Pinterest-markedsføringstiltakene dine, er det viktig å spore og analysere Pinterest-beregningene dine. Pinterest tilbyr et innebygd analyseverktøy som gir verdifull innsikt i publikum, engasjement og toppresultater. Ved å overvåke disse beregningene kan du identifisere trender, forstå publikums preferanser og skreddersy innhold og strategier deretter. Vurder i tillegg å bruke tredjeparts analyseverktøy for å få en dypere forståelse av Pinterest-ytelsen din og ta datadrevne beslutninger for å optimalisere resultatene dine.

Markedsførte Pins: Annonsering på Pinterest for Business Growth

Hvis du vil ta Pinterest-markedsføringen din til neste nivå, bør du vurdere å bruke Promoted Pins. Markedsførte pins er betalte annonser som vises i brukernes feeder, søkeresultater og relaterte pins. De lar deg nå et bredere publikum og øke synligheten til pinnene dine. Når du oppretter promoterte pins, sørg for å velge overbevisende bilder, relevante søkeord og engasjerende beskrivelser. Overvåk ytelsen til de promoterte pinnene dine regelmessig, og gjør nødvendige justeringer for å optimalisere annonsekampanjene dine for maksimal effektivitet.

Integrering av Pinterest med andre sosiale medieplattformer

For å maksimere effekten av Pinterest-markedsføringen din, er det viktig å integrere Pinterest med andre sosiale medieplattformer. Krysspromotering av Pinterest-innholdet ditt på plattformer som Facebook, Instagram og Twitter kan bidra til å drive mer trafikk til Pinterest-tavlene dine og øke engasjementet. Gjør det i tillegg enkelt for brukere å dele pinnene dine på ulike sosiale medieplattformer ved å legge til sosiale delingsknapper på nettstedet eller bloggen din. Ved å koble din Pinterest-tilstedeværelse med andre sosiale mediekanaler, kan du skape en sammenhengende online tilstedeværelse som når et bredere publikum.

Tips for å få trafikk til nettstedet ditt ved å bruke Pinterest
Pinterest er ikke bare en plattform for å vise frem produktene eller tjenestene dine; det er også et kraftig verktøy for å lede trafikk til nettstedet ditt. For å utnytte Pinterest for nettstedtrafikk, start med å inkludere nettadressen din i Pinterest-profilen og pinnene dine. Optimaliser pinnene dine med relevante søkeord og overbevisende beskrivelser som lokker brukere til å klikke seg videre til nettstedet ditt. Vurder i tillegg å lage visuelt tiltalende grafikk spesielt designet for Pinterest som leder brukere til relevante blogginnlegg, landingssider eller produktsider på nettstedet ditt. Ved å implementere disse strategiene kan du tiltrekke flere besøkende til nettstedet ditt og øke sjansene dine for å konvertere dem til kunder.

Konklusjon: Pinterest for Business - Et kraftig verktøy for online tilstedeværelse

Avslutningsvis kan det å sette opp en Pinterest-bedriftskonto øke din tilstedeværelse på nettet betydelig og hjelpe deg å nå et bredere publikum. Ved å lage en overbevisende profil, optimalisere tavlene dine, feste strategisk og bruke avanserte funksjoner som rike pins og Promoted Pins, kan du maksimere effekten av Pinterest-markedsføringstiltakene dine. I tillegg kan integrering av Pinterest med andre sosiale medieplattformer og generere trafikk til nettstedet ditt ved hjelp av Pinterest forbedre din online synlighet og vekst ytterligere. Omfavn kraften til Pinterest for bedrifter og lås opp nye muligheter for merkevaren din i den digitale verden.

Den ideelle størrelsen for en pin på Pinterest er 1000x1500 piksler, som anbefalt av Pinterest. Et standard forhold på 2:3 er imidlertid også akseptabelt.
Det anbefales å unngå høyere pinner, da Pinterest har en tendens til å kutte dem av i mobilfeeden

Det anbefales å lage 3 til 5 nye pinner hver dag. I tilfelle av tidsbegrensninger, er det et aktuelt alternativ å planlegge 20-25 pinner som skal opprettes i løpet av helgen.
Å bruke "publiser på et senere tidspunkt"-alternativet kan hjelpe deg med å administrere postingsplanen effektivt

Pinterest er gunstig for bedrifter siden det tilbyr organisk rekkevidde, noe som tillater konsekvent generering av nye besøkende, potensielle kunder og salg.
Det er avgjørende å bruke Pinterest strategisk ved å feste lønnsomt innhold, sette opp en lønnsom profil og bruke de riktige søkeordene for å maksimere potensialet for forretningsvekst