Slik sender du hjul til deg selv på Instagram. (Oppdater!)

Opprettet 11 mars, 2024
Send hjul til deg selv

Som en ivrig Instagram-bruker er jeg alltid på utkikk etter nye funksjoner og måter å forbedre opplevelsen min på plattformen. Nylig oppdaget jeg et lurt triks som lar meg sende hjul til meg selv på Instagram. Denne funksjonen har vært en game-changer for meg, siden den lar meg lagre og dele favoritthjulene mine med letthet. I denne artikkelen vil jeg dele med deg hvorfor du ønsker å sende spoler til deg selv, hvordan du gjør det trinn-for-trinn, fordelene med denne funksjonen, kreative måter å bruke sendte spoler på, feilsøking av vanlige problemer og andre måter å lagre og del hjul på Instagram.

Hvorfor vil du sende ruller til deg selv?

Du lurer kanskje på hvorfor jeg vil sende ruller til meg selv på Instagram? Vel, det er flere grunner til at denne funksjonen kan være utrolig nyttig. For det første, ved å sende hjul til deg selv, kan du enkelt lagre dem for senere visning. Instagrams algoritme er i konstant endring, og hjulene du ser i dag kan bli begravet i feeden din i morgen. Ved å sende hjulene til deg selv, sikrer du at du har enkel tilgang til dem når du vil.

For det andre, ved å sende ruller til deg selv kan du kurere en samling av favorittinnholdet ditt. Enten det er morsomme videoer, inspirerende sitater eller nyttige opplæringsprogrammer, kan du lage et personlig tilpasset bibliotek med hjul som du kan besøke igjen når du trenger en henting eller litt inspirasjon. Dette kan være spesielt nyttig for innholdsskapere som ønsker å studere og lære av andre skaperes teknikker.

Slik sender du hjul til deg selv på Instagram

Nå som vi forstår fordelene med å sende sneller til oss selv, la oss dykke ned i trinn-for-trinn-veiledningen for hvordan du gjør det. Prosessen er relativt enkel og kan gjøres med bare noen få trykk. Dette er hvordan:

 1. Åpne Instagram-appen på mobilenheten din og naviger til hjulet du vil sende til deg selv.
 2. Trykk på ikonet med tre prikker (…) nederst til høyre på hjulet.
 3. Fra alternativene som vises, trykk på "Send til"-knappen.
 4. I søkefeltet skriver du inn ditt eget brukernavn og velger det fra forslagene.
 5. Trykk på "Send"-knappen, og voila! Spolen vil bli sendt til dine egne direktemeldinger.

Kan du sende ruller til deg selv på Instagram?

Absolutt! Instagram lar deg sende ruller til deg selv akkurat som du ville sendt dem til alle andre brukere på plattformen. Denne funksjonen er heller ikke begrenset til ditt eget innhold. Du kan sende hjul opprettet av andre brukere, så lenge deres kontoer er offentlige. Dette åpner for en verden av muligheter for lagring og deling av innhold som appellerer til deg.

Fordeler med å sende sneller til deg selv

Å sende hjul til deg selv på Instagram gir flere fordeler. For det første lar den deg lage en personlig samling av favorittinnholdet ditt. Enten det er morsomme videoer, informative opplæringsprogrammer eller imponerende bilder, kan du lage et bibliotek som gjenspeiler dine interesser og preferanser.

For det andre, å sende hjul til deg selv sikrer at du har enkel tilgang til innholdet du elsker, selv om det blir begravet i feeden din eller forsvinner fra utforskesiden. Dette er spesielt nyttig for innholdsskapere som ønsker å studere og lære av andre skaperes teknikker. Ved å lagre hjul til deg selv, kan du henvise tilbake til dem når du trenger inspirasjon eller ønsker å analysere spesifikke aspekter av innholdet.

Til slutt, ved å sende hjul til deg selv kan du enkelt dele dem med andre. Kanskje du snublet over en hjul som du tror vennen din ville elske, eller du vil vise frem favorittinnholdet ditt i en presentasjon eller blogginnlegg. Ved å få hjulene sendt til dine egne direktemeldinger, kan du enkelt videresende dem til andre eller laste dem ned for offline bruk.

Kreative måter å bruke sendte hjul på

Nå som du vet hvordan du sender hjul til deg selv og fordelene det gir, la oss utforske noen kreative måter å bruke denne funksjonen på:

 1. Lag et personlig moodboard: Hvis du er en kunstner eller designer, kan du bruke sendte hjul til å lage et moodboard for ditt neste prosjekt. Lagre hjul som inspirerer deg, enten det er fargepaletter, mønstre eller kunstneriske teknikker.
 2. Del innhold med teamet ditt: Hvis du jobber med et samarbeidsprosjekt, kan det å sende ruller til deg selv være en fin måte å dele innhold med teamet ditt på. Du kan enkelt videresende hjulene til kollegene dine, og sikre at alle er på samme side.
 3. Planlegg innholdsstrategien din: Som innholdsskaper er det viktig å holde seg oppdatert med de siste trendene og teknikkene. Ved å sende hjul til deg selv kan du lage et bibliotek med inspirasjon som kan hjelpe deg med å planlegge innholdsstrategien din og ligge i forkant.
 4. Lag en kuratert feed: Hvis du ønsker å bygge en sammenhengende og visuelt tiltalende Instagram-feed, kan det å sende ruller til deg selv være en fin måte å kuratere innhold som stemmer overens med estetikken din. Du kan studere hjulene og analysere hva som gjør dem visuelt tiltalende, og deretter bruke disse prinsippene på ditt eget innhold.
Send hjul til deg selv 2

Feilsøking av vanlige problemer når du sender sneller til deg selv

Selv om det generelt er en jevn prosess å sende hjul til deg selv på Instagram, kan det være noen vanlige problemer du kan støte på. Her er noen feilsøkingstips for å hjelpe deg med å overvinne dem:

 1. Treg internettforbindelse: Hvis du opplever en treg internettforbindelse, kan det ta lengre tid å sende spolen. Sørg for at du er koblet til et stabilt Wi-Fi-nettverk, eller prøv å sende spolen når du har en bedre tilkobling.
 2. Appoppdateringer: Instagram gir ofte ut oppdateringer for å forbedre appens ytelse og fikse feil. Hvis du har problemer med å sende spoler til deg selv, sørg for at du har den nyeste versjonen av appen installert på enheten din.
 3. Kontoinnstillinger: Sørg for at kontoinnstillingene dine lar deg motta direktemeldinger fra deg selv. Gå til kontoinnstillingene dine og sjekk personvernalternativene for å sikre at du kan sende og motta meldinger fra din egen konto.

Andre måter å lagre og dele hjul på Instagram

Selv om det å sende hjul til deg selv er en praktisk måte å lagre og dele innhold på, er det andre metoder du også kan utforske. Her er noen få alternativer:

 1. Lagre i samlingene dine: Instagram lar deg lagre hjul i samlingene dine, som egentlig er mapper der du kan kategorisere og organisere det lagrede innholdet ditt. Bare trykk på bokmerkeikonet under hjulet og velg samlingen du vil lagre den til.
 2. Del med historien din: Hvis du vil dele en rulle med følgerne dine, kan du gjøre det ved å legge den ut på Instagram-historien din. Trykk på papirflyikonet under hjulet og velg alternativet "Legg til innlegg i historien din".
 3. Last ned spolen: Hvis du vil ha en lokal kopi av spolen på enheten din, kan du laste den ned. Det finnes ulike tredjepartsapper og -nettsteder som lar deg laste ned Instagram-videoer. Vær imidlertid forsiktig når du bruker tredjepartsapper og sørg for at de er anerkjente og trygge.

Konklusjon

Å sende ruller til deg selv på Instagram er en kraftig funksjon som lar deg lagre og dele favorittinnholdet ditt på en enkel måte. Enten du ønsker å samle et bibliotek med inspirasjon, dele innhold med teamet ditt eller planlegge innholdsstrategien din, har denne funksjonen deg dekket. Med trinn-for-trinn-guiden og feilsøkingstipsene i denne artikkelen, vil du sende hjul til deg selv som en proff på kort tid. Så fortsett, prøv det og lås opp det fulle potensialet til Instagrams hjulfunksjon. Lykke til med å dele!

Ja, du kan sende en spole til deg selv på Instagram ved å bruke følgende trinn:

 1. Åpne Instagram-appen og gå til profilen din.
 2. Finn spolen du vil sende til deg selv.
 3. Trykk på hjulet for å åpne den.
 4. Under spolen trykker du på papirflyikonet (deleknappen).
 5. I «Send til»-delen velger du «Del til historien din».
 6. Trykk på "Send" og hjulet vil bli sendt til din egen historie.
 7. Når den er på historien din, kan du se den senere når som helst.

Fra og med den siste oppdateringen har ikke Instagram en direkte funksjon for å lagre hjulene til telefonens kamerarulle. Du kan imidlertid bruke tredjepartsapper eller skjermopptaksfunksjoner på enheten din for å fange spolen og lagre den på telefonen.

Foreløpig har ikke Instagram en funksjon som lar deg sende en snelle til noen andre og deg selv samtidig. Hvis du vil lagre spolen for deg selv, kan du sende den til din egen historie og deretter dele den med andre fra historien din.