Slik blir du verifisert på Facebook: Lås opp hemmelighetene

Opprettet 6 mars, 2024
verifisert Facebook

Facebook-verifisering er en prestisjefylt status som mange brukere ønsker å oppnå. Det er en måte for enkeltpersoner og bedrifter å bevise sin autentisitet og få troverdighet på plattformen. I denne artikkelen vil jeg veilede deg gjennom prosessen med å bli verifisert på Facebook, trinn for trinn, og gi verdifulle tips for å øke sjansene dine for å lykkes.

Hvorfor bør du bli bekreftet på Facebook?

Å bli verifisert på Facebook har flere fordeler. For det første legger det til et lag med tillit og autentisitet til profilen eller siden din. Når brukere ser det blå bekreftelsesmerket ved siden av navnet ditt, vet de at kontoen din er legitim og ikke en bedrager. Dette kan forbedre din troverdighet betydelig, spesielt hvis du er en offentlig person, påvirker eller en bedrift som ønsker å bygge en sterk online tilstedeværelse.

For det andre får verifiserte kontoer prioritet i søkeresultatene. Når noen søker etter navnet ditt eller bedriften din på Facebook, øker det å ha bekreftelsesmerket sjansene for at profilen eller siden din vises øverst i søkeresultatene. Dette kan føre til mer synlighet, følgere og engasjement.

Fordelene ved å bli verifisert på Facebook

Bortsett fra tilliten og synligheten, gir det å bli verifisert på Facebook flere fordeler. Verifiserte kontoer har tilgang til eksklusive funksjoner som direktesending av video, avanserte analyser og muligheten til å tjene penger på innhold gjennom annonsepauser. Disse funksjonene er ikke tilgjengelige for vanlige brukere, så det å være verifisert gir deg et konkurransefortrinn.

Dessuten er det mer sannsynlig at verifiserte kontoer blir vurdert for partnerskap, samarbeid og sponsormuligheter. Merker og virksomheter ser ofte etter bekreftede kontoer å assosiere med, siden det sikrer dem autentisiteten og rekkevidden din. Dette kan åpne opp dører til spennende samarbeid og inntektsstrømmer.

Forstå bekreftelsesprosessen på Facebook

Før du går inn i trinnene for å bli bekreftet, er det viktig å forstå bekreftelsesprosessen på Facebook. Plattformen har spesifikke kriterier for verifisering, og ikke alle er kvalifisert. Facebook verifiserer først og fremst kontoer eller sider som har stor sannsynlighet for å bli etterlignet eller sider som har en betydelig offentlig interesse.

For å være kvalifisert for bekreftelse må du ha en fullstendig og aktiv profil eller side med et betydelig antall følgere. Du bør også følge Facebooks retningslinjer og vilkår for bruk. Det er viktig å merke seg at Facebook ikke godtar individuelle forespørsler om bekreftelse. I stedet gjennomgår plattformen kontoer og sider proaktivt og starter bekreftelsesprosessen hvis det anses egnet.

Slik øker du sjansene dine for å bli verifisert på Facebook

Selv om bekreftelsesprosessen på Facebook ikke er helt innenfor din kontroll, er det trinn du kan ta for å øke sjansene dine for å bli bekreftet. Her er noen strategier for å forbedre oddsen din:

 • Bygg en sterk tilstedeværelse på nettet: Fokuser på å lage innhold av høy kvalitet som resonerer med målgruppen din. Engasjer konsekvent med følgerne dine og øk fellesskapet ditt på ulike plattformer.
 • Etabler troverdighet: Posisjoner deg selv som en autoritet innen ditt felt ved å dele verdifull innsikt, ekspertise og originalt innhold. Samarbeid med andre anerkjente enkeltpersoner eller merkevarer for å øke din troverdighet.
 • Oppretthold et profesjonelt bilde: Sørg for at profilen eller siden din gjenspeiler et profesjonelt bilde. Bruk høyoppløselige profil- og forsidebilder, oppgi nøyaktig kontaktinformasjon og optimaliser biografien eller om-delen din.
 • Engasjer autentisk: Vær ekte i interaksjonene dine med publikum. Svar på kommentarer, meldinger og henvendelser raskt og respektfullt. Vis at du er forpliktet til å bygge meningsfulle forbindelser.
 • Utnytt andre verifiseringskanaler: Hvis du allerede har blitt verifisert på andre sosiale medieplattformer eller har mottatt noen bemerkelsesverdige priser eller sertifiseringer, nevne dem på Facebook-profilen eller -siden din. Dette kan øke troverdigheten din og fange oppmerksomheten til Facebooks verifiseringsteam.

Ved å implementere disse strategiene kan du forbedre din online tilstedeværelse og øke sannsynligheten for å bli lagt merke til av Facebook for verifisering.

Trinn-for-trinn-veiledning: Slik blir du bekreftet på Facebook

 1. Sikre kvalifisering: Som nevnt tidligere, er det avgjørende å oppfylle Facebooks kriterier for verifisering. Sørg for at du har en fullstendig profil eller side, følger retningslinjene for fellesskapet og har en betydelig tilhengerskare.
 2. Optimaliser profilen eller siden din: Se gjennom profilen eller siden din og sørg for at den gjenspeiler merkevaren eller identiteten din nøyaktig. Bruk et profilbilde, forsidebilde av høy kvalitet og oppgi detaljert informasjon om deg selv eller bedriften din.
 3. Forbered støttedokumenter: Facebook kan kreve ytterligere dokumenter for å bekrefte identiteten din eller ektheten til virksomheten din. Forbered dokumenter som offentlig utstedte IDer, forretningslisenser eller vedtekter.
 4. Send inn en bekreftelsesforespørsel: Hvis du oppfyller kvalifikasjonskriteriene, naviger til Facebook-bekreftelsesforespørselsskjemaet. Gi den nødvendige informasjonen, legg ved eventuelle nødvendige dokumenter og send inn forespørselen for gjennomgang.
 5. Vær tålmodig: Verifiseringsgjennomgangsprosessen kan ta litt tid, siden Facebook mottar mange forespørsler. Mens du venter, fortsett å fokusere på å bygge din tilstedeværelse på nettet og engasjere publikum.
 6. Oppfølging om nødvendig: Hvis bekreftelsesforespørselen din ikke blir godkjent, ikke bli motløs. Benytt anledningen til å forbedre profilen eller siden din basert på tilbakemeldingene du har mottatt. Du kan sende inn en ny forespørsel etter å ha gjort de nødvendige endringene.
 7. Feir bekreftelsen din: Når kontoen eller siden din er verifisert, feirer du prestasjonen din! Del nyhetene med følgerne dine, oppdater biografien eller om-delen din for å vise frem bekreftelsesmerket ditt med stolthet, og fortsett å gi verdi til publikum.
verifisert Facebook 2

Vanlige feil å unngå når du søker om bekreftelse

Når du søker om bekreftelse på Facebook, er det viktig å unngå vanlige feil som kan hindre sjansene dine for å lykkes. Her er noen feil å unngå:

 1. Ufullstendig profil eller side: Sørg for at profilen eller siden din er komplett, med all nødvendig informasjon utfylt nøyaktig. En ufullstendig profil eller side kan bli sett på som et rødt flagg og redusere sjansene dine for bekreftelse.
 2. Kjøpe følgere eller likes: Ikke ty til å kjøpe følgere eller likes for å blåse opp tallene dine. Facebooks bekreftelsesteam kan enkelt oppdage falskt engasjement, og det kan føre til avvisning av bekreftelsesforespørselen din.
 3. Brudd på fellesskapets retningslinjer: Følg Facebooks retningslinjer og vilkår for bruk strengt. Å engasjere seg i nettsøppel eller uetisk atferd kan føre til at kontoen din eller siden din blir flagget, og du kan miste sjansene for bekreftelse.
 4. Etterligning eller uriktig fremstilling: Ikke prøv å etterligne noen andre eller gi feilaktig fremstilling av din identitet eller virksomhet. Facebook har robuste systemer på plass for å oppdage slik praksis, og det kan føre til alvorlige konsekvenser, inkludert permanent suspensjon.
 5. Flere bekreftelsesforespørsler: Unngå å sende inn flere bekreftelsesforespørsler samtidig eller i rask rekkefølge. Det kan sees på som spamming og kan skade sjansene dine for å bli bekreftet.

Ved å unngå disse feilene kan du opprettholde en ren og troverdig tilstedeværelse på nettet, og øke sjansene dine for vellykket verifisering.

Alternativer til offisiell Facebook-verifisering

Selv om offisiell Facebook-verifisering er svært ettertraktet, finnes det alternative måter å etablere troverdighet og autentisitet på plattformen. Disse alternativene kan være spesielt nyttige hvis du ikke er kvalifisert for offisiell bekreftelse eller ønsker å forbedre ditt online rykte ytterligere. Her er noen få alternativer:

Merkesystemer: Implementer merkesystemer på nettstedet ditt eller andre plattformer du driver. Disse merkene kan betegne din autoritet, ekspertise eller medlemskap i anerkjente organisasjoner. Å vise disse merkene på Facebook-profilen eller -siden din kan øke troverdigheten din.

Influencer-samarbeid: Samarbeid med verifiserte influencere eller etablerte merkevarer for å utnytte deres troverdighet. Ved å assosiere deg med anerkjente enkeltpersoner eller bedrifter, kan du indirekte øke din egen troverdighet.

Brukergenerert innhold: Oppmuntre følgere og kunder til å lage og dele innhold relatert til merkevaren din. Brukergenerert innhold fungerer som sosialt bevis og kan legge til troverdighet til profilen eller siden din.

Engasjer med innflytelsesrike samfunn: Engasjer med innflytelsesrike samfunn eller grupper på Facebook som er relevante for din nisje. Ved å delta aktivt i diskusjoner og gi verdifull innsikt, kan du oppnå anerkjennelse og bygge troverdighet i disse fellesskapene.

Disse alternative metodene kan supplere din innsats for å etablere troverdighet på Facebook og skille deg fra konkurrentene.

Konklusjon: Viktigheten av bekreftelse på Facebook

Avslutningsvis kan det å bli verifisert på Facebook ha stor innvirkning på din online tilstedeværelse og troverdighet. Det blå bekreftelsesmerket gir ikke bare et lag med tillit, men gir også tilgang til eksklusive funksjoner og partnerskapsmuligheter. Ved å forstå bekreftelsesprosessen, implementere de nevnte strategiene og unngå vanlige feil, kan du låse opp hemmelighetene for å bli verifisert på Facebook. Husk at selv om offisiell Facebook-verifisering ikke er oppnåelig, er det alternative måter å etablere troverdighet og autentisitet på plattformen. Omfavn styrken til bekreftelse og ta din Facebook-tilstedeværelse til nye høyder.

For å bli verifisert på Facebook, gå til siden din, klikk "Innstillinger", klikk deretter "Generelt" og velg til slutt "Sidebekreftelse". Velg «Bekreft denne siden», og skriv deretter inn et offentlig oppført telefonnummer for bedriften din, landet ditt og språket ditt. Facebook vil da ringe deg med en bekreftelseskode for å fullføre prosessen

Facebook verifiserer vanligvis sider og profiler som representerer offentlige personer, kjendiser, globale merkevarer eller høyprofilerte enheter. Kontoen eller siden må være autentisk, unik, fullstendig og bemerkelsesverdig, og den skal overholde Facebooks vilkår for bruk og fellesskapsstandarder. Å ha en betydelig tilhengerskare er ikke et krav for bekreftelse

Når bekreftelsesforespørselen er sendt inn, vil Facebook gjennomgå kontoen eller siden for å sikre at den oppfyller plattformens bekreftelseskriterier. Gjennomgangsprosessen kan ta flere dager til uker, og sideeieren vil bli varslet om bekreftelsesstatusen gjennom et varsel på Facebook eller via e-post